AVRASYA EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3675 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Avrasya Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 18:39 Yoghurtlu kebab is echt top, maar doe aub de saus er weer overheen. De saus die nu apart zit in een bakje wordt al hard/koekt aan de randen vóór bezorging. Die stukjes vallen in de saus en zijn akelig. Aub eroverheen of keuze geven bij bestellen. :)
20 mei 2024 om 22:26 Had een kapsalon met rijst besteld krijg je met friet. Shoarma smaakte nergens naar geen kruiden en leek wel gehad inplaats van shoarma Ben dus niet tevreden
18 mei 2024 om 8:58 Super, lekker eten gisteren besteld voor de eerste keer. Was heerlijk, snel bezorgd.
8 mei 2024 om 22:20 Het eten. was heerlijk maar we hebben onze besteling ontvangen na dat onze pauze afgelopen was
5 mei 2024 om 19:01 Bestelde eten was zoals altijd lekker en warm, vorige keer was het niet zo warm. Het vervelende is dat ons huisadres blijkbaar lastig te vinden is. Nog steeds, en al vaker besteld.
3 mei 2024 om 2:20 Lekker eten ik ga hier vaker bestellen
29 apr 2024 om 15:27 Was weer heerlijk en goed warm.
28 apr 2024 om 20:25 Lekker en snel bezorgd
26 apr 2024 om 22:17 Beste kip schotel die ik ooit heb gehad
13 apr 2024 om 18:55 Bezorging snel shoarmavlees fijn gesneden alleen friet is slap beter friet los in papieren zak doen blijft krokant
8 apr 2024 om 16:47 Was weer prima, en supersnel bezorgd.
5 apr 2024 om 22:41 Eten was perfect en ook goed warm