AVRASYA EINDHOVEN

AVRASYA EINDHOVEN Turkse en italiaanse specialiteiten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3367 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Avrasya Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 5:02 Prima !
24 jun 2022 om 21:01 Het heeft letterlijk 2u geduurd voordat mijn eten bezorgd werd.
24 jun 2022 om 20:42 The best in town
18 jun 2022 om 22:02 Vlees was erg lekker!
18 jun 2022 om 19:45 Fantastisch en heerlijk gegeten
18 jun 2022 om 4:45 Heerlijk!
6 jun 2022 om 18:26 Pas op met waar jullie bestellen!!! maaar bij avrajsaaa zit je altijd en ook altijd goed heerlijke maaltijd gegeten adana schotel met rijst lekker peper erbij en verse salade heeeerlijk dank jullie welll
6 jun 2022 om 18:21 Blijft hoe dan ook de beste restaurant met het lekkerste eten van heeel thuisbezorgd!!! goeie service en lekker verse eten daar moest ik even gezegd hebben bravoooo
6 jun 2022 om 2:30 Accepted my order, then decided they didn't want to deliver to my location, never bothered to tell me. Awful experience.
5 jun 2022 om 20:56 Super bezorging / het was noodweer maar toch in 40 min heel lekker en goed verzorgd eten
5 jun 2022 om 19:13 Heb vaker besteld bij Avrasya, alleen helaas de laatste aantal keren negatief ervaren. Vlees was te taai en het stonk, ook waren het kleinere porties dan normaal. groenten was zeker ook opgewarmd in de magnetron. Helaas geen Avrasya meer voor mij.
5 jun 2022 om 0:38 Perfect zoals altijd